onsdag 31 december 2008

Årets sista inlägg!!

Det blir att önska hur nästa år kommer att utvecklas.
Låt oss börja med Hamas - Isarel. FN som samtalar och förmanar kommer som vanligt med en resolution som utvecklar hela problemet. Sedan följer USA upp det hela genom att räkna på valresultatet. Hur hårt ka man driva det hela? Alltså staus quo!

När man fostrar en hund måste man visa fasthet. När man fostrar två måste man använda
maktmedel - mot båda för att sedan få dem att ingå i samma kull. Renrasiga är inte enklare att få håll på än blandraser. Lycka till.

Radio/TV-licensen kommer att kosta mer under 2009. Vem talar om privatisering eller public service TV? Glansnumret är numera reklamen med duett av några retarderade peronligheter som sjunger och tackar för att vi betalar högre licensavgift!!!

Skatterna. Jobbskatteavdragen ökar - det ger staten tillfälle att höja avgifter -ja kommuner och landsting likaså. De som inget jobb har - tänker närmast på pensionärerna - man är sig själv närmast. De får stå för fiolerna åtminstonde några strängar. Högre kostnad för kollektivtrafiken.
Det är bra med jobbsklatteavdragen - man jag vill se kalkylen - fler får jobb mer skatteinkomster trots rabatten - men vem betalar resten när fler inte får arbete utan har tillgång till A-kassan.
Regeringen har i stort gjort ett gott arbete med försiktighet med skattemedlen.

Årets önskningar.
1. Genomför lagen som ger staten rätten(monopol) för registrering av äktenskap. Benämn alla parförhållanden för äktenskap. Juridiskt identiskt för alla par.
2. Ompröva FRA-lagen. Erkänn - det är svårt det vet jag - att beslutat är fattat över huvudet på Er själva. Lite ynkligt blev skådespelet inför öppen ridå i riksdagens kammare.
2. Bespara kyrkan besväret med att ha två styrorgan i Kyrkomötet. Höger (M) Vänster (S) Det är bättre att i religionsfrågan hålla rätt kurs rakt fram.
3. För Svenska Kyrkan gäller att ta större hänsyn till religionen än till miljön.
Den kan andra sköta mycket bättre. Det kanske andra kan med religionen också? Vad vet jag.
GOTT NYTT ÅR

Inga kommentarer: