tisdag 23 juni 2009

UraKaipa Billström vill ändra lagen.

Migrationsminister Billström - jag undrar om han har deltagit i arbetet med att öka statens intäkter och minska kostnaderna.
De invandrare som är gifta med svenska medborgare och har barn kommer att få stanna i Sverige . I nuläget måste alla fara hem till sitt gamla hemland för att få en stämpel ,som bekräftelse. Kostnaden staten har för varje sådan "stämpelavgift" uppgår till 40-100 tusen.
Enligt TV4 ,som talade med Migrationsministern för länge sedan i ärendet föreföll vara av den uppfattningen, att det skulle kunna vara enkelt åtgärdat ,att se till att de berörda kunde sluppit göra en dyr resa för en stämpel på en handling. Billström som är en resonabel herre kund kanske ha klarat ut det på detta sätt. Men förmodligen hade det kunnat benämnas ministerstyre. Det var från båda håll enklare,att inför väntan på lagändring bedriva vanstyre till en ganska hög kostnad för skattebetalarna. 500 st blir väl 30 - 40 miljoner av skattebetalarnas
pengar. Fråga Miljöpartiet så får man säkert på huden för miljöförstöringen också.
Moderater och Alliansen ochså skall vara sparsam med dyra beslut som tär på våra skatteintäkter. Någon nämnde beslutet "stenålders".

Inga kommentarer: