måndag 30 mars 2009

Östros kratsar kastanjer i dag.

Wania Lundby-Wedin och hennes kollegor i AMF styrelsen har en sak gemensamt.
De har samtliga skrivit under årsredovisningen år efter år. Av denna framgår det att att de har en VD bl.a som har ohemult bra betalt i form av pensionsinsättningar. 770.000 per månad!!!!
De har de naturligtvis haft en aning om ,åtminstonde några av dem. En som ytterst väl känner till det är LO´s Erland Olausson som suttit den trojka som arbetat fram ersättningen till Christer Elmehagen. Det konstiga är att han förmodlligen inte avhandlat detta med sin chef. Hon sitter ju i styrelsen och representerar LO.
Gårdagens presskonferens i LO- regi gick ut på att Wanja var lurad och att hon därmed är kvalificerad att sitta kvar. Göran Thunhammar och grabbarna på Svenskat Näringslivs sida bl.a. Urban Bäckström har samma skuld till det inträffade. Men där gäller borsta mig på ryggenmodellen. Den som hamnar mitt i soppan är Thomas Östros ,som efter moget övervägande säger att Wanja är en belastning för rörelsen. Undrar vem han blir en belastning för i en snar framtid? Där räcker det inte med pudelklippning!

Inga kommentarer: